• Stoc epuizat
LONGI LRS-54HIH 405 M
search
  • LONGI LRS-54HIH 405 M

LONGI LRS-54HIH 405 M

972,00 lei

Producția de celule care duce performanța la un nou nivel: LONGi, cel mai mare producător de straturi din lume pentru celule monocristaline și furnizor de straturi pentru alți producători cunoscuți din industrie. LONGi se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea de produse. Astfel, producătorul întotdeauna

aduce pe piață cele mai noi tehnologii. Soluțiile excelente pentru costuri reduse de generare a energiei fac ca panourile solare LONGi să fie deosebit de profitabile. Performanta ridicata! LONGi stabilește recorduri de eficiență și realizează performanțe excelente chiar și în lumina soarelui scăzută sau în condiții dure, de ex. în regiunile de coastă sau operațiuni agricole.

Modulul fotovoltaic LONGi cu 108 celule monocristaline este un modul din folie de sticla cu cadru anodizat negru, folie alba si conector PV-LR5. Dispune de napolitane M10 cu cadru dublu din sticlă pentru a asigura încărcarea modulului, luând în considerare pe deplin distanța brațului pentru manipularea manuală. Tehnologia de dopaj cu galiu depășește atenuarea luminii modulului și asigură stabilitatea pe termen lung a generării de energie a modulului. Soluții mature de ambalare pentru un transport extrem de fiabil și rentabil.

TSM-DE09.08

Descarcari

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.