Victron Energy Color Control GX
search
  • Victron Energy Color Control GX

Victron Energy Color Control GX

3.251,66 lei
Color Control GX asigură controlul intuitiv şi monitorizarea tuturor dispozitivelor conectate la acesta. Lista dispozitivelor Victron care pot fi conectate este infinită: Invertoare, Multi’s, Quattro’s, MPPT 150/70, BMV-700, Skylla-i, Lynx Ion şi altele.

GARANTIE 5 ANI

Descriere

Control culoare GX este centrul de comunicare al instalației dvs. Acesta oferă informații rapide la zi și vă permite să controlați toate produsele conectate la acesta. Sistemul de control complet al sistemului este amplificat - aproape oriunde în lume - prin accesarea Control culoare GX utilizând portalul nostru gratuit de management la distantă Victron (VRM).

Cu o simplă atingere, Color Control GX oferă o imagine de ansamblu instantanee a sistemului dvs.: starea de încărcare a bateriei; consumul curent de energie; colectarea energiei din PV; alimentarea cu energie electrică de la rețea / generator.

Managementul de la distanță Victron (VRM) vă oferă acces complet la comenzile și setările extinse ale tuturor componentelor sistemului care sunt conectate la CCGX sau Venus GX. Aceasta permite utilizatori de la distanță și autentificare de instalare - de oriunde, oricând. Această aplicație puternică oferă, de asemenea, verificări de diagnostic fără probleme și o analiză a informațiilor arhivate.

Controlul de culoare GX poate fi programat pentru pornirea automată a generatorului dvs. - declanșat de joasă tensiune; cerere mare; sau starea de încărcare a bateriei. Acesta poate fi adaptat în continuare pentru a întârzia aprinderea până la sfârșitul perioadelor "liniștite" - evitând daunele accidentale la sfârșitul nopții

Este disponibilă o funcție a consolei de la distanță. Este ca și cum ați purta fața frontală a panoului de control CCGX pe telefonul dvs. sau pe alt dispozitiv.

Color Control GX gestionează sistemele de stocare a energiei. Păstrează bateriile de rezervă la 100%; intră in functiune în timpul întreruperilor; și redirecționează surplusul de energie (solară) spre consumul propriu - economisind bani.

Planificați o excursie? Monitorizarea de la distanță a Control Culoare GX vă permite să vă asigurați că ambarcațiunea sau habitaclul este gata de plecare. Control Culoare GX vă permite de asemenea să vorbiți la echipamentele conectate de la alți producători.

Detalii ale produsului

Adancime
40
Greutate
0.2
Inaltime
130
Latime
120
BPP010300100R
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.